metaskrift.blogg.se

En pojke som flög ut för att hamna på alla framsidor, men han mötte gud på ett dansgolv. Bipolär sjukdom med grov missbruk av allt ni kan namnet på och lite till. Vakna nätter som möter morgonens silverljus i maniska episoder och för mycket av vaket pulver. Tabletter sväljs och stöldgods säljs.

Betyder allting.

Kategori: Allmänt

Jag säger inte åt dig att stanna hemma du vill vara med mig ändå. Jag talar om att ingen äger dig men du lyssnar till mina ord. Du är en av dem som behöver sin frihet för att kunna kapitulera, du måste vara fri till att stanna vid min sida. Jag kräver endast att du kräver, att få vara tätt intill. Det lilla jag kräver av dig blir till det stora som du väljer att ge. Varje viskning blir en sång varje rörelse blir en kram.
Från gamla stan och slussen till båten och Finland har jag markerat vägen hem till dig. Jag behöver inte läsa kartor jag behöver inte se dig för att i tanken vara nära dig. Du är alltid där, tätt intill. Du vet vad jag behöver och jag känner vad du tycker om och på så sätt behöver vi inte tala om vad den andra ska göra. Du behöver bara andas för att jag ska vara lycklig och nära dig. Att inget krävs betyder faktist allting när vi kan älska så starkt utan att någon säger åt oss hur.
Vi är två tokar som är kära och galna, men vi behöver inga regler för att kunna älska.